Bukta (Tromsø) i juli, Matstreif (Oslo) i august og SMAK (Tromsø) i september har gitt mange fine møter med engasjerte folk med sans for god mat og godt liv. BUKTA Vi har hatt gleden av å ha vært en rimelig rockete samarbeidspartner med Bukta, Tromsø Open Air Festival, i mange år. Masse heftige minner og gode treff har det blitt.…
Vi har gjennom ordninger som SkatteFUNN kunnet drive forskning og utvikling i flere år. Dette har resultert i en rekke nye produkter, hvor de siste er kvernet bacon og våre to spekepølser Grøtfjord og Blåmann. SkatteFUNN er en rettighetsbasert skattefradragsordning. Alle norske bedrifter som arbeider med forskning og utvikling, kan søke Forskningsrådet om godkjenning, slik at bedriften…
Et nasjonalt prosjekt om muligheter og begrensninger for kjøttproduksjon basert på grovfôr i Norge. Vi i Aron Mat har med stor interesse takket ja til deltakelse i det vi mener er et uvanlig spennende prosjekt i forhold til vår bransjes videre utvikling. Vår interesse har bakgrunn i vår deltakelse i prosjektet «Arktisk lam», hvor vi avdekket…