Nye matskatter med SkatteFUNN

Kvalitetsskinke Aron Mat

Vi har gjennom ordninger som SkatteFUNN kunnet drive forskning og utvikling i flere år. Dette har resultert i en rekke nye produkter, hvor de siste er kvernet bacon og våre to spekepølser Grøtfjord og Blåmann.

SkatteFUNN er en rettighetsbasert skattefradragsordning. Alle norske bedrifter som arbeider med forskning og utvikling, kan søke Forskningsrådet om godkjenning, slik at bedriften kan bruke sin rett til skattefradrag.

Innovasjon er en langsiktig og omstendelig prosess, og for vår del det avgjørende verktøyet som denne ordningen representerer. Vårt mål er å ha enda to nye produkter utviklet, testet og klart for markedet innen et halvt år.

Det ligger mye kjærlighet i bunnen av velsmakende, langsiktig innovasjon.

Det er ikke rart at vår kvalitetssjef Svein-Ole Kristiansen får lyst å gi spekeskinka en god klem i blant…