I mange gode selskap

Bukta Aron Mat bacon

Bukta (Tromsø) i juli, Matstreif (Oslo) i august og SMAK (Tromsø) i september har gitt mange fine møter med engasjerte folk med sans for god mat og godt liv.

 

BUKTA

Vi har hatt gleden av å ha vært en rimelig rockete samarbeidspartner med Bukta, Tromsø Open Air Festival, i mange år. Masse heftige minner og gode treff har det blitt. Vår marinerte grillribbe ble faktisk utviklet spesielt for Bukta, og den har nå fått det naturlige og harmoniske navnet Bukta-ribbe. I 2016 ble vårt nye kvernet, tørrsaltet bacon en stor slager akkompagnert av lokal klippfisk.

Bukta Aron Mat ikke tilsatt vann

 

MATSTREIF

Norges største matfestival hadde 10-årsjubileum i 2016, og det med en festival større enn noensinne. Matstreif er festivalen om det som rører seg innenfor norsk mat og drikke. For dem som er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og unike produkter. Som lokalmatprodusent i nord, blant masse fine kolleger fra hele landet, ville vi være til stede og tilby en liten smak av Aron Mat. Namnam.

Matstreif Aron Mat

 

SMAK

SMAK MATFESTIVAL har tatt posisjonen som hele Nord-Norges matfestival og skal vise mangfoldet av de fantastiske råvarene, matkulturen og kompetansen som finnes i landsdelen. Det skjer i Tromsø i september, en by som huser prisbelønte produsenter av matvarer av svært høy kvalitet, gode restauranter og en matutdanning å være stolt av. Klart vi er med på SMAK!

 smak-logo

Det er både lærerikt og spennende å være med i de gode selskap.