Ravioli
Ravioli med ristet fenalår.
Til 2 porsjoner:
- 4 dl pasta (ravioli)
- 8 skiver Aron Mat honningglasert fenalår
- 1 liten pk frosne erter
- 2 dl matfløte
- 1/2 ts buljongpulver
- 1/2 ts nykvernet pepper
- 2 bløtkokte egg (kokes i 4-5 min)
Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Kok eggene, og la dem ligge i kaldt vann minst 3-4 minutter før du tar av skallet.
Kok opp fløte med buljongpulver i en kjele. Hell tinte erter i den varme fløten. Mos dette med en stavmikser/foodprocessor til det blir en jevn saus. Spe med litt kaldt vann dersom sausen blir for tykk.
Rist fenalåret lett i stekepanna. Server pastaen med grønn saus, fenalår og bløtkokt egg.
Tips: Har du friske urter eller persille, kan du gjerne ta med et par spiseskjeer av dette når du lager sausen. Det gir en frisk og fin farge og god smak.
Velbekomme!
Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt