Fenalår Aron Mat

Fenalårsalat

Fenalårsalat med asparges og mozzarella

Ingredienser:

  • Aron Mat honningglasert fenalår
  • Grønn asparges
  • Fersk fersken
  • Mozzarella
  • Mynte
  • Ruccola
  • Fersk, rød chili
  • Olivenolje
  • Balsamicoeddik
  • Godt brød

Knekk vekk den tykke delen av aspargesen. Grill eller stek den i panne sammen med litt olivenolje og salt.

Skjær løvtynne skiver av fenalår. Skjær fersken og mozzarella i skiver. Riv bladene av en mynteplante. Finhakk en rød chili uten frø.

Fordel alt på fat sammen med ruccola. God olivenolje og litt balsamicoeddik sprinkles over eller blandes i en skål som dressing ved siden av. Hvitløksrømme går også fint. Trives med focaccia, ciabatta og annet godt brød.

Tips: Salaten kan varieres ved å ha i kokte pastarør eller skruer.

Velbekomme!

Innsendt av Børge Johansen, Trondheim