Fenalårsalat
Fenalårsalat med asparges og mozzarella
Ingredienser:
- Aron Mat honningglasert fenalår
- Grønn asparges
- Fersk fersken
- Mozzarella
- Mynte
- Ruccola
- Fersk, rød chili
- Olivenolje
- Balsamicoeddik
- Godt brød
Knekk vekk den tykke delen av aspargesen. Grill eller stek den i panne sammen med litt olivenolje og salt.
Skjær løvtynne skiver av fenalår. Skjær fersken og mozzarella i skiver. Riv bladene av en mynteplante. Finhakk en rød chili uten frø.
Fordel alt på fat sammen med ruccola. God olivenolje og litt balsamicoeddik sprinkles over eller blandes i en skål som dressing ved siden av. Hvitløksrømme går også fint. Trives med focaccia, ciabatta og annet godt brød.
Tips: Salaten kan varieres ved å ha i kokte pastarør eller skruer.
Velbekomme!
Innsendt av Børge Johansen, Trondheim