Bakt potet
Bakte poteter fylt med tørrsaltet bacon.
4 porsjoner:
- 4-6 mellomstore poteter
- 150 g Aron Mat tørrsaltet bacon
- 1 kokt maiskolbe eller 1 liten boks maiskorn
- 2 vårløk i tynne skiver
- Ca 2 dl revet cheddar
- Rømme til servering
- Salt og pepper
Bak potetene ved 200°C til de er helt møre. Avkjøl litt og del dem i to. Skrap ut det meste av innmaten og ha det i en bolle.
Skjær bacon i biter og sprøstek dem.
Skjær maiskornene av kolben.
Bland sammen potetinnmat, maiskorn, vårløk, bacon og baconfettet. Smak til med salt og pepper og legg alt i de uthulede potetskinnene.
Dekk potetene med ost. Gratinér under grillen i ovnen ved 250°C til osten blir gyllen. Serveres med rømme.
Velbekomme!