Bakt potet oppskrift Aron Mat

Bakt potet

Bakte poteter fylt med tørrsaltet bacon.

4 porsjoner:

  • 4-6 mellomstore poteter
  • 150 g Aron Mat tørrsaltet bacon
  • 1 kokt maiskolbe eller 1 liten boks maiskorn
  • 2 vårløk i tynne skiver
  • Ca 2 dl revet cheddar
  • Rømme til servering
  • Salt og pepper

Bak potetene ved 200°C til de er helt møre. Avkjøl litt og del dem i to. Skrap ut det meste av innmaten og ha det i en bolle.

Skjær bacon i biter og sprøstek dem.

Skjær maiskornene av kolben.

Bland sammen potetinnmat, maiskorn, vårløk, bacon og baconfettet. Smak til med salt og pepper og legg alt i de uthulede potetskinnene.

Dekk potetene med ost. Gratinér under grillen i ovnen ved 250°C til osten blir gyllen. Serveres med rømme.

Velbekomme!