Baconpoteter oppskrift Aron Mat

Baconpoteter

Baconpoteter med løk og parika.

Til 2 porsjoner:

  • 6 poteter
  • 8 skiver Aron Mat tørrsaltet bacon
  • 1 ss godt smør
  • 1/2 grønn paprika
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1/4 ts cayennepepper

Skrell potetene og forkok dem i 15 minutter. Del dem deretter i terninger.

Skjær baconet i terninger og sprøstek det. Legg kjøkkenpapir over. Ta gjerne vare på baconfettet, om du vil bruke det i stedet for smør.

Del paprika og løk i små terninger og fres det lett i baconfettet. Tilsett poteter og krydder, og la det surre til potetene er møre (ca 15 minutter).

En kjempegod blanding av poteter, bacon, paprika og løk. En nydelig rett i seg selv eller som tilbehør til andre retter.

Velbekomme!

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt