Baconpoteter
Baconpoteter med løk og parika.
Til 2 porsjoner:
- 6 poteter
- 8 skiver Aron Mat tørrsaltet bacon
- 1 ss godt smør
- 1/2 grønn paprika
- 1 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 1/4 ts cayennepepper
Skrell potetene og forkok dem i 15 minutter. Del dem deretter i terninger.
Skjær baconet i terninger og sprøstek det. Legg kjøkkenpapir over. Ta gjerne vare på baconfettet, om du vil bruke det i stedet for smør.
Del paprika og løk i små terninger og fres det lett i baconfettet. Tilsett poteter og krydder, og la det surre til potetene er møre (ca 15 minutter).
En kjempegod blanding av poteter, bacon, paprika og løk. En nydelig rett i seg selv eller som tilbehør til andre retter.
Velbekomme!
Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt