Paprikasalat oppskrift Aron Mat

Paprikasalat

Paprikasalat – kjempegodt til lammerull, tunge eller ribbe.

Til 4 porsjoner:

  • 2 gule paprika
  • 2 røde paprika
  • 10 asparges
  • 1⁄4 pk brekkbønner
  • 3 ss bladpersille
  • 2 ss olivenolje

Paprika deles i fire deler og vendes i olivenolje. Bak dem i ovnen på 250°C, gjerne under grillelementet. De skal bli nesten brente.

Forvell brekkbønnene i 2 minutter i kokende vann.

Flå skinnet av paprikaene, del dem i strimler og bland dem sammen med brekkbønner, asparges, olje og hakket persille.

Tips: Det er lettere å ta skinnet av paprikaene hvis du dekker formen med aluminiumsfolie etter steking. La det ligge i 10 minutter mens du koker brekkbønnene.

Velbekomme!

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt