Waldorfsalat
Waldorfsalat – perfekt til Aron Mat spekenakke.
Til 4 porsjoner:
- 3 epler
- 3 stilker selleri
- 1 liten boks ananas i biter
- 50 gram valnøtter
- 1 1⁄2 dl majones
- 1 1⁄2 dl stivpisket kremfløte
- 1 sitron
- 200 gram blå druer
Skjær eplene i terninger og dynk dem i sitronsaft slik at de ikke blir brune. Skjær selleri og ananas i biter.
Stivpisk fløten og bland sammen med majones.
Epler, selleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem. Smak til med sitron- og ananassaft.
Hvis du vil pynte litt ekstra, dekker du en skål med lekre salatblader og heller salaten over. Pynt med valnøtter og blå druer.
Tips: Smaker også godt sammen med fenalår, til den tradisjonelle pinnekjøttmiddagen og som en del av en spekematbuffeten.
Velbekomme!
Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt