Waldorfsalat oppskrift Aron Mat

Waldorfsalat

Waldorfsalat – perfekt til Aron Mat spekenakke.

Til 4 porsjoner:

  • 3 epler
  • 3 stilker selleri
  • 1 liten boks ananas i biter
  • 50 gram valnøtter
  • 1 1⁄2 dl majones
  • 1 1⁄2 dl stivpisket kremfløte
  • 1 sitron
  • 200 gram blå druer

Skjær eplene i terninger og dynk dem i sitronsaft slik at de ikke blir brune. Skjær selleri og ananas i biter.

Stivpisk fløten og bland sammen med majones.

Epler, selleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem. Smak til med sitron- og ananassaft.

Hvis du vil pynte litt ekstra, dekker du en skål med lekre salatblader og heller salaten over. Pynt med valnøtter og blå druer.

Tips: Smaker også godt sammen med fenalår, til den tradisjonelle pinnekjøttmiddagen og som en del av en spekematbuffeten.

Velbekomme!

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt