Tørrsaltet, modnet bacon
Et luksusbacon i verdensklasse
Det gode og gamle er alltid fundamentet i vår produksjon. Førsteklasses sideflesk av svin tørrsaltes på tradisjonelt vis for å trekke ut vann og røykes lenge for å få frem godsmaken.
Det er viktig med nøyaktig mengde salt i forhold til kjøttråstoffet når vi tørrsalter svinesidene. Salteprosessen tar 14 dager, hvorpå svinesidene røykes lenge i kald bøkeflisrøyk.
Den store hemmeligheten er at vi etterpå henger vårt luksusbacon til tørk. Resultatet er et bacon som er ca 30% lettere enn da prosessen startet, noe som igjen skaper en fantastisk smak, farge og konsistens.
Vi tilsetter aldri vann i våre produkter, noe som gjør baconet mer smaksrikt og stekevennlig. Og holdbart i 180 dager fra produksjonsdato!
Selges i biter på 200 – 250 gram.
ARON MAT TØRRSALTET MODNET BACON fikk gullmedalje i NM i 2016.